Ιστός μενού
Kαλάθι

Όροι & Προϋποθέσεις

Πολιτική επιστροφών1. Όροι Αλλαγής των Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν είναι άθικτο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα με το +30 210 4965616

Επιστροφές δε γίνονται αποδεκτές στις περιπτώσεις που τα εμπορεύματα έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχει δοθεί λάθος η παραγγελία από τον πελάτη.


Τα έξοδα αποστολής τυχόν επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Η διεύθυνση επιστροφής είναι:


Οπτικά ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΑ-eyestation

Ταξιαρχών 38

Κορυδαλλός, τκ: 18120


2. Διαδικασία άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης

Εάν το μετανιώσετε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν (υπαναχωρήσετε) μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς και να σας επιστραφούν τα χρήματα σας.

Εάν ο προμηθευτής δεν σας ενημέρωσε πως έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης, τότε μπορείτε να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε το προϊόν μέχρι 12 μήνες μετά το τέλος της αρχικής προθεσμίας υπαναχώρησης.


Θα πρέπει να κάνετε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης, πριν λήξει η προθεσμία των 14 ημερολογιακών ημερών, από:

την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης για τις υπηρεσίες

Για να υπαναχωρήσετε ενημερώνετε εγγράφως τον προμηθευτή για αυτή σας την απόφαση. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με

κάποιο έντυπο υπαναχώρησης ηλεκτρονικά μέσω e-mail αντίστοιχης ηλεκτρονικής φόρμας που παρέχει ο προμηθευτής (Μπορείτε να βρείτε έντυπο υπαναχώρησης, εδώ.

Ο προμηθευτής θα πρέπει να σας επιβεβαιώσει την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης.

Επιστρέφετε το προϊόν, στον προμηθευτή, στην αρχική του κατάσταση, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες.

Αφού παραλάβει το αίτημά σας, ο προμηθευτής θα πρέπει να σας επιστρέψει το ποσό που του καταβάλατε μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες.

Τα έξοδα επιστροφής θα πρέπει να τα πληρώσετε εσείς.


Ακυρώσεις παραγγελιών

 1. Εφόσον καταχωρίσετε την παραγγελία σας στον ιστοχώρο μας ή πραγματοποιήσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, ή αποστείλετε FAX με την παραγγελία σας, σε ώρες εκτός του ωραρίου 09:00 - 17:00 τις ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή), είναι δυνατή η ακύρωσή της α) με μεταγενέστερο της παραγγελίας e-mail στο info@eyestation.gr εφόσον αυτό αποσταλεί και ληφθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα πριν τις 9:00 π.μ. της ημέρας λήψης του e-mail παραγγελίας β) με ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, στο τηλ. 211 190 1950  , εφόσον τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν δοθεί προς αποστολή.

 2. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο τηλ.

 3. 21 0496 5616, με e-mail στο info@eyestation.gr ή επισκεπτόμενοι τα καταστήματά μας, εφόσον τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν παραδοθεί προς αποστολή. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να γνωρίζετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.


  TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


  Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του/των προϊόντος/προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή

  Η πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται μόνο για αποστολές σε Ελλάδα.

  1. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

  Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στον ιστοχώρο μας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα κατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα eyestation.gr υποστηρίζει την πληρωμή με όλους τους τύπους πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, Mastercard, κλπ.)

  Οι παραπάνω συναλλαγές γίνονται μέσω του συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς

  Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 190 1950 ή στο info@eyestation.gr


  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για λόγους ασφαλείας & εμπιστευτικότητας η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν είναι διαθέσιμη για τις τηλεφωνικές παραγγελίες

  3) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να αναφέρετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται η αποστολή του πακέτου σας να καθυστερήσει.

  Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη λήψη e-mail επιβεβαίωσης, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

  Οι τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  IBAN:


  Ως δικαιούχος εμφανίζεται η εταιρεία μας με την επωνυμία: